Červen 2009

Me to you abeceda

29. června 2009 v 21:38 | Miška |  jiné

Zajímavost-jazyky

29. června 2009 v 21:28 | Miška |  jiné
Víte, jak se řekne čínsky rozhledna?
-Čumsemčumtam.
→ Víte, jak s řekne japonsky česká silnice?
-Samajama
→ Víte, jak se řekne Polsky vodovod?
-Trubkazazdena.
→ Víte jak se řeknou polsky slipy?
-Táškanašáška
→ Víte, jak se japonsky řekne zemětřesení?
-Samajamadomyfuč.
→ Víte, jak se řekne madarsky rakev?
-Vegetbedna



Barbie zákony

29. června 2009 v 21:25 | Miška |  jiné
Barbie nikdy nesere, barbie kaká, voňavý hovínka samozřejmě

Barbie nikdy není opilá, pouze bumbala

Barbie nesouloží, ale mucínkujese. muck.

Barbie nemá kamarády a kamarádky, ale zlatíšška moje milovaňoučký

Barbie nechodí do hospody, ale do podniku kde to je hustý, všichni tam jsou broučci a kluci nosí mejkap i když nejsou gayové (prosím 4% aby se neurazily)

Barbie nemá auto ale autíšško, většinou od táty nebo od posledního brouššínka

Barbie ti dokáže poradit jak se starat o pleť, jak o nehty, jaké solárko je nejlepší, jak se obléct, jak si obarvit hlavu, jak se učesat.

O každé s těhle věci dokáže mluvit den až týden, ale neumí uvařit čaj a neví jak jezdit MHD.

Barbie nemá kluka ale borečka.

Barbie idol je Paris Hilton.

Barbie neví že Paris na svojí image vydělává miliony, zatím co o ní si každej myslí že je pitcha.,
oprava, každej krom jejího borečka


Očka

29. června 2009 v 20:21 | Miška |  colorky

Colorky..

29. června 2009 v 20:18 | Miška |  colorky

Barevný vlásky

29. června 2009 v 19:44 | Miška |  různý obrázky
blue.jpg blue image by TwilightCullen08blue.jpg hair image by Blue_Range262e54d.jpg

Zprááávička

29. června 2009 v 14:56 | Miška |  jiné
Ahojte,

Už vůbec nevim co jsem mám dávat.Určitě sem dám nějakou tu bleskajdu a poznávačku.Bleskajda bude zase do 6.místa a u Poznávačky můžou tu osobnost poznat celkem 20 lidí!!!Udělám společný diplomek:-) Bude jeden diplomek a kdo bude chtít ještě svůj tak můžu udělat:-) Není problém:-)

Jinak prosíííím abyste napsali pod tento článek do komentu co byste chtěli na tento blog..Fotky,články(o čem),videa,info o nějakých sportech.......atd.....

Napište např...Dej sem fotky Demi Lovato, nebo : Dej sem nějaký videa od Nightwish...


PLSSSSSSSKY MOOOOOC

Kusowky 2.4 a 2.5

28. června 2009 v 20:16 | Miška |  Kusowky

Kusowky 2.1 , 2.2 a 2.3

28. června 2009 v 20:10 | Miška |  Kusowky

obrázky - láska

28. června 2009 v 19:57 | Miška |  různý obrázky


Obrázky Hannah Montana

28. června 2009 v 15:05 | Miška |  hannah montana


Miley Cyrus - fotešky

28. června 2009 v 14:21 | Miška |  Miley Cyrus

Kusowky 1.9 a 2.0

27. června 2009 v 17:22 | Miška |  Kusowky

Selena Gomez - něco o ní

26. června 2009 v 16:15 | Miška |  Selena Gomez
Tapetka:


Filmografie:

2009 -Wizards of Waverly Place: The Movie role::
Alex Russo
2008 -Moderní popelka 2 (Another Cinderella Story) role:: Mary
2008 -Horton Hears a Who! (Horton) role:: Helga
2007 -Arwin! role:: Alexa
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role:: Alex Russo
2006 -Hannah Montana role:: Mikayla
2005 -Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role:: Julie
2003 -Spy Kids 3D: Game Over role:: Waterpark Girl

Odkazy:




To je zatím vše :-)



Selena Gomez - fotešky

26. června 2009 v 16:05 | Miška |  Selena Gomez


Adoptuj si zvířátko!

24. června 2009 v 17:14 | Miška |  Animace
Ahojte,

Zde si můžete adoptovat celkem 5 zvířátek.
Každé zvířátko je jen jednou!
Každýmu kdo si adoptuje nějaké zvířátko udělám diplomek!
Pište do komentů co chcete na diplom!
Každý kdo si bude adoptovat bude mít jen jeden diplom!
Do komentů napište co chcete na diplom a druh zvířátka.Třeba kočka na počítači.
Tady jsou:

Animace zvířátek

24. června 2009 v 17:04 | Miška |  Animace